CAMİLER BELEDİYE EKİPLERİNCE DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TOPLU KULLANIM ALANLARIMIZIN TEMİZ OLMASINI ÖNEMSİYORUZ’’

Aksaray Belediyesi bünyesinde oluşturulan cami temizleme ekibi 48 mahallede bulunan tüm camileri belirli periyotlarda ziyaret ederek cami içerisinde ve çevresinde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vatandaşlara gönül rahatlığı ile ibadet etme imkânı sağlamak ve din görevlilerinin de işlerini kolaylaştırmak adına kurduğu cami temizleme ekibi, cami içerisinde cami halıları başta olmak üzere ahşap yüzeyler ve cami dışındaki abdesthaneler temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

Vatandaşlara temiz ve nezih ortamlar sunmak için çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şehir genelinde yürütülen temizlik ve dezenfekte çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Dinçer, caddesinden sokağına, okulundan kamu kurum ve kuruşlarına, toplu taşıma araçlarından camilere kadar şehrin her noktasında hijyenik ortamlar oluşturduklarını ifade etti.