TACİN MAHALLESİNE YENİ ALT YAPI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZİ ALT YAPI AĞI İLE ÖRÜYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Tacin Mahallesinde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Şehrin her noktasında yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Dinçer, Tacin Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalarda gelinen son durum gözlemledi.

Aksaray Belediyesi ekipleri Tacin Mahallesi 1912 ve 1833 nolu sokaklarda kanalizasyon şebeke çalışması gerçekleştiriyor. Hızla büyüyen ve gelişen şehir Aksaray’da büyümenin planlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için alt yapı eksikliklerini gideren Belediye ekipleri Tacin Mahallesinde başlattığı kanalizasyon şebeke çalışması ile 500 Metrelik şebeke çalışması yaptı. Belediye ekipleri bu çalışmalar kapsamında Bin 595 Metrelik alanın kanalizasyon şebeke çalışmasını tamamlayacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile başlatılan yağmur suyu şebeke hattı çalışmaları tüm mahallerde olduğu gibi Tacin Mahallesinde de devam ediyor. Tacin Mahallesinde bulunan 91. Caddeye yağışlarda su birikintilerinin olmaması ve vatandaşların olumsuz etkilenememesi için yağmur suyu şebeke hattı yapılıyor beton Borular kullanılarak yapılan şebeke hattı toplam bin 277 metreyi kapsıyor.

Tacin Mahallesinde Belediye ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer alt yapının şehrin geleceği olduğunun vurgusunu bir kez daha yineledi. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrimiz hızla büyüyor ve göç alıyor. Bu büyüme ve göç alma durumunda sürekli yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Bizlerde bu büyümenin kesintisiz, sorunsuz ve kesintisiz olması için şehrimizin alt yapısını ilmek ilmek örüyoruz. Belediye ekiplerimiz şehrimizin her noktasında bu çalışmaları gerçekleştiriyor. Sorunsuz bir Aksaray için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ Dedi.