BAŞKAN DİNÇER, VATANDAŞLARLA HER FIRSATTA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

"BİZ BİR AİLEYİZ"

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yoğun çalışma mesai arasında esnaf ziyaretini ihmal etmiyor. Önceki gün Kılıçaslan parkı içinde incelemelerde bulunan Başkan Dinçer, park içerisinde dinlenen hanımların davetini de geri çevirmedi.

Göreve geldiği günden bu güne kadar düzenli olarak esnaf ziyareti yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mesai kavramı gözetmeden ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Önceki esnaf ziyareti yaparak esnafların görüş ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Dinçer, doğru ve yerinde kararlar almak için esnaflarla ile istişarenin önemine değindi.

Esnaf ziyareti sonrasında Kılıçarslan parkı içerisinde incelemelerde bulunan Başkan Dinçer, Park içerisinde dinlenen hanımların davetini geri çevirmedi. Hanımlar, Başkan Dinçer’e çay ve boğaca ikram etti. Başkan ise çay eşlinde hanımlarla samimi ortamda sohbet etti.