BELEDİYE BAŞKANI DR EVREN DİNÇER SANAYİ SİTESİ ESNAFLARI İLE BULUŞTU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİN TÜM PAYDAŞLARI İLE İSTİŞARE İÇERİSİNDEYİZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnaflarla kahvaltı programında buluştu. Başkan Dinçer’e belediye meclis üyesi Yakup Ülger ve Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Güler de eşlik etti.

Yoğun çalışma programı arasında düzenli olarak esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu kez sanayi sitesini ziyaret ederek sanayi esnafı ile buluştu.

Sabah işyerlerini açan esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileyen Belediye Başkanı Dinçer, esnaflarla birlikte kahvaltı sofrasına oturdu. Kahvaltı sonrasında sohbet ettiği sanayi esnaflarının talep ve önerilerini not eden Başkan Dinçer, şehirde yürütülen alt ve üstyapı çalışmaları hakkında esnaflara bilgi verdi.

Başkan Dinçer, Yeni Sanayi Sitesine taşınma konusuna değindi. Esnafların taşınma hususunda görüşlerini de dinledi. Aksaray’a yeni hizmet kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını hatırlatan Başkan Dinçer, destekleri için esnaflara teşekkür etti.