AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 2 BİN KİŞİYE SICAK ÇORBA HİZMETİ SUNUYOR

Aksaray Belediyesi vatandaşların her sabah sıcak bir çorba içmelerini sağlamak için 3 farklı noktada günlük 2 bin kişiye ücretsiz sıcak çorba hizmeti sunuyor.

Aksaray Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile sunduğu çorba evi uygulaması vatandaşların takdirini topluyor. Aksaray Belediyesi çorba evleri İl Sağlık Müdürlüğü Bahçesinde, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ve mobil çorba aracı ile günlük farklı noktalarda çorba hizmeti sunuyor. Çorba evlerinden günlük olarak 2 bin kişi faydalanıyor.

Özelliklede Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi A ve B Blok önündeki çorba evlerinden hasta yakınları, sağlık personelleri faydalanırken Sağlık İl Müdürlüğü bahçesindeki çorba evinden sabah işe giden vatandaşlar istifade ediyor. Her gün sabah 07.00’da başlayan çorba ikramı günün ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.

Aksaray Belediyesi Mobil Çorba Aracı, hafta içi her gün sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet sunuyor. Her gün farklı noktalarda sabah saat 07.00’da başlayan ücretsiz çorba ikramı saat 10.00’a kadar devam ediyor.