BAŞKAN DİNÇER “ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte tüm öğrencilere başarılı bir eğitim yılı temennisinde bulundu. Başkan Dinçer, yeni eğitim dönemiyle ilgili yaptığı açıklamada “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyoruz. Okula ilk kez başlamanın heyecanını yaşayan minik yavrularımızla birlikte okullarına tekrar kavuşan sevgili öğrencilerimize başarılar diliyor; öğretmenlerimize, idareci ve velilerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, haftanın ilk günü kent genelinde binlerce öğrencinin ders başı yapacağını belirterek “İnsan hayatında, aileden sonra en önemli basamak okuldur.” ifadelerini kullandı.

Çocukları geleceğe hazırlayan okulların, bilginin yanında her öğrencinin ilgi ve kabiliyetlerini geliştirerek onlara gerekli bilgi, beceri, davranış kazandıran birer eğitim yuvaları olduğunu aktaran Belediye Başkanı Dinçer, açıklamasının devamında “Değerli öğretmenlerimizin inancı ve azmine güvenerek geleceğimizin teminatı evlatlarımızın emin ellerde olduğunu biliyoruz.

Devletimizin eğitim öğretim alanında yaptıkları her türlü fedakarlık, çaba ve yatırım öğrencilerimiz içindir. Öğrencilerimiz başarıyı yakaladıkça, toplum ve aile olarak bizler de mutlu ve huzurlu olacağız ve geleceğimize o denli güvenle bakacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2022-2023 Eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmen ve velilerimize hayırlı ve verimli olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.