PARK SAYISI 3,5 YILDA 261’E YÜKSELDİ

BAŞKAN DİNÇER; “ÇOCUKLARIMIZA YAŞANABİLİR ŞEHİR BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, göreve geldiği günden bugüne kadar çocukların kendilerini geliştirebilmeleri ve vatandaşların aileleri ile birlikte hoş zaman geçirebilmeleri için 26 yeni oyun parkının yapımını tamamladı.

Şehir genelindeki parkları yeni nesil oyun grupları, dekoratif aydınlatmalar ve yeşil alanlar ile buluşturan Başkan Dinçer, çocukların oyun oynayıp sosyalleşebileceği, aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri parklarla mahallelere yeni bir çehre kazandırdı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatları ile yapılan yeni oyun parkları ile şehir genelindeki park sayısı 261’e yükseldi. Yeni park yapımının yanı sıra mevcutta bulunan parkların eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş oyun gruplarının bakım, onarımı gerçekleştiriliyor. Vatandaşların ısrarla talep ettiği parkların aydınlatılması talebi de belediye ekiplerince karşılıksız kalmadı.  Parklar günün her saatinde güvenle ve huzurla kullanılabilecek şekilde aydınlatıldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle birlikte güvenliği artırılan birçok parkın zemini kauçuk kaplama zeminle yenilenirken, birçok oyun grupları ve spor aletleri yenilendi. Yeni parklarda yapılan ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları da vatandaşlara görsel bir şölen sunuldu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi. “Şehrimize alt yapıdan üst yapıya sosyal ve kültürel yatırımlardan enerji yatırımlarına kadar birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın aileleri ile birlikte kullanabilmeleri içinde parklarımıza gereken hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz. Mevcutta bulunan parklarımızın bakım onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak için yeni sosyal donatı alanları ile şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.’’ Dedi.