KİTAP GÜNLERİNE 200 BİN’İN ÜZERİNDE KATILIM OLDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen kitap günleri tamamlandı. 200 binin üzerinde kitapsever, kitap günlerinin düzenlendiği fuar alanını ziyaret etti.

Kitapseverlerin ilgi ile katılım sağladığı kitap günleri, 8 Ekim Cumartesi günü başlamıştı. 9 gün süren kitap günlerinde söyleşiler, imza günleri, çocuk tiyatroları ve yazar buluşmaları gerçekleştirildi.

Renkli görüntülerin yaşandığı Kitap Günlerine 50 yazar söyleşiler gerçekleştirdi. Yayın evleri ise birbirinden seçkin kitaplarını kitap severlere tanıttılar. Katılımcılar fuar alanında bulunan stantları tek gezdi. Kitap alışverişinde bulunan kitap severler, yazarlarla söyleşiler gerçekleştiler. Çocuklar TRT’nin sevilen karakterlerini izlerken öğrenirken eğlendiler.

Belediye Başkanı DR. Evren Dinçer, 4.’sü düzenlenen kitap günlerine beklenenin üzerinde bir katılım olduğunu belirtti. Sosyal ve kültürel etkinlikleri artıracaklarını belirten Başkan Dinçer, tüm katılımcılara teşekkür etti.