“BEBEK TAKSİ” UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

“BEBEK” TAKSİ İLE  413 AİLE EVLERİNE GÜVENLİ, RAHAT VE ÜCRETSİZ OLARAK ULAŞTIRILDI

İnsan odaklı çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesinin 2021 yılında hayata geçirdiği “Bebek Taksi” uygulaması 1 yılı geride bıraktı. Ekonomik yönden desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar için başlatılan uygulama kapsamında doğum sonrası hastane çıkışlarında ailelerin evlerine güvenli rahat ve ücretsiz bir şekilde ulaşmalarını sağlanıyor.

Aksaray Belediyesinin sosyal Belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği ve 7/24 çalışma esasına göre hizmet veren, içerisinde yeni doğan bebeklerin ihtiyaçlarının yer aldığı “Hoş geldin bebek” paketinin de ücretsiz verileceği Bebek taksiye vatandaşlar 4445568 numaralı telefondan ulaşabiliyorlar.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer konuya dair şunları söyledi. “Bebek taksi uygulaması bir yılını geride bıraktı. Arkadaşlarımız bu süre içerisinde 413 aileyi doğum sonrasında hastane çıkışlarında evlerine güvenli, rahat ve ücretsiz bir şekilde evlerine ulaştırdılar. Halkımız tarafından kabul gören uygulamayı daha da geliştirerek yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz” dedi.