AKSARAY BELEDİYESİ PARKLARA ZARAR VERENLERİ BİR KEZ DAHA UYARDI

"KAMU MALLARINA SAHİP ÇIKALIM"

Son haftalarda şehrimizde bulunan Bank, Spor aletleri ve Oyun setlerine zarar verildiğini gören vatandaşlar şaşkınlık ve üzüntü içerisinde kaldı.

Unutulmamalı ki verilen zarar Sadece park ve bahçelere değil Çocukların mutlu olduğu, insanımızın oturup soluklandığı alanlara verilen zarar hem heba olan milli servete hem de sosyal yaşantıyı baltalamaktadır.

Bilinçsiz kişiler tarafından zarar gören oyun alanları ve spor aletleri Aksaray Belediyesi park bahçe müdürlüğü ekipleri tarafından onarılarak ya da yenisiyle değiştirilerek müdahale edilse de hem çocukların oyun hakkını elinden alıyor aynı zamanda milli servete de zarar veriliyor.

Aksaray Belediyesinden yapılan açıklamada olayın üzüntü verici olduğuna vurgu yapılarak zarar gören noktalarda yenileme işlemlerinin yapıldığını kamu malına zarar veren kişilerin yakalanması için emniyet güçlerinin çalışma başlattığı bilgisine yer verildi.