KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA KURULU TOPLANTISI AKSARAY'DA YAPILDI

‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Konya Bölge Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Başkanı İsmail Kurul ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci ile projeleri inceledi.

Yenilikçi projelerle şehre vizyon kazandıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projeleri Konya Bölge Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Başkanı İsmail Kurul ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci’den tam not aldı.

Aksaray Belediyesi Başkanlık Makamında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret eden heyeti Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; Bedriye Medresesini, Kitap Konaklarını, Kadın Aktivite merkezlerini ve Kapalı Pazar Alanlarını gezdirdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, beraberindeki heyete projelerin içeriği hakkında bilgiler verdi. Konya Bölge Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Başkanı İsmail Kurul ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in insan odaklı hayata geçirdiği projelerden dolayı tebrik ettiler.

Şehrin her noktasında Belediye çalışmaları olduğunu belirten Konya Bölge Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Başkanı İsmail Kurul ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e başarılar dilediler.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, misafirlerinin nazik ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.