BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER HUBUBAT EKİMİ YAPAN ÜRETİCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÜRETENLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberindeki Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile birlikte  Kutlu Köyde hububat ekimi yapan ve pancar hasatı gerçekleştiren üreticileri tarlalarında ziyaret etti.

Şehrin isminin ‘Tarım Kenti’ olarak anılması için birçok çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kutlu köyde hububat ekimi yapan köylüleri yalnız bırakmadı. Sonbahar aylarında başlayan hububat ekimi şehir genelinde sürüyor.

Tarımsal üretim anlamında birçok proje gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hububat ekimi yapan köylülerle sohbet etti. Ekim yaptıkları ürün hakkında bilgi alan Başkan Dinçer, Kutlu köyü sakinlerini evlerinde ve tarlalarında ziyaret etti.

Üreticilerle birlikte ekim yapan Başkan Dinçer, traktör kullandı. Üreticilerin ürünlerinin bol ve bereketli olması temennisinde bulunan Başkan Dinçer üreticilere Aksaray Belediyesi tarafından yapılan tarımsal faaliyetler hakkında da bilgiler verdi. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’şehrimiz Türkiye’nin tahıl deposu olarak anılıyor. Bu unvanın oluşması tabiki çalışkan çiftçilerimiz sayesinde gerçekleşti. Bizlerde üreten ve ülkemize katma değer kazandıran çiftçilerimizi yalnız bırakmamak adına onları ziyaret ediyoruz. Yeni dönemde mahsullerinin bol ve bereketli olması temennilerinde bulunuyoruz.’’ Dedi.