YENİ AÇILAN PAŞACIK KİTAP KONAĞI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÖĞRENCİLERİMİZE SICAK VE KONFORLU DERS ÇALIŞMA ORTAMI SUNUYORUZ’’

Aksaray Belediyesinin kültür ve eğitim hizmetleri arasında yer alan Paşacık Kitap Konağı, her yaş grubundaki kitapseverlere ve özellikle gençlere rahat ve huzurlu bir ortamda kitap okumalarına imkân sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılarak hizmete sunulan Paşacık Kitap Konağı, orta öğrenim öğrencileri, üniversiteye hazırlanan ve yükseköğrenim gören üniversiteli gençlerin uğrak noktası oldu.

Aksaray Belediyesinin kent halkının kültür ve sanat gelişimine katkı sunmak için hizmete sunduğu Paşacık Kitap Konağında birbirinden farklı yayın evlerinin kitapları bulunuyor. Kitapseverlerin güncel kaynak kitaba erişimini kolaylaştıran Paşacık Kitap Konağı, haftanın 7 günü hizmet veriyor.

Gençlerin ilgisini çekebilecek nitelikte hayata geçirilen Paşacık Kitap Konağı içerisindeki grup çalışma odaları, bireysel çalışma odası kafeteryası ve kütüphanesi ile kitapseverler için uygun ortam sunuluyor.

Paşacık Kitap Konağının yoğun ilgi gördüğünü belirten Başkan Dinçer, yapımı devam eden diğer Kitap Konaklarının da yakın zamanda açılışının yapılacağını duyurdu.