FATİH MİLLET BAHÇESİ GÜNDÜZ VE AKŞAM SAATLERİNDE YOĞUNLUĞU HİÇ BİTMİYOR

YENİLENEN HALİYLE FATİH MİLLET BAHÇESİ ÇOK BEĞENİLDİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Fatih Mahallesinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi vatandaşlar tarafından sevilerek kullanılıyor.

Fatih Millet Bahçesi binlerce ağacı, süs bitkisini ve yeşil alanı bünyesinde barındırıyor. Millet Bahçesinde bünyesinde oluşturulan ağaçlandırma çalışmaları ve yeşil alan varlıkları, millet bahçesini cazip hale getirdi. Yaz boyunca vatandaşlar aileleri ile birlikte dekoratif kamelyalarda hoş zaman geçirdi.

Yeniden yeşil bir Aksaray sloganı ile yapılan millet bahçelerinde vatandaşların doğa ile iç içe olacağı alanlar oluşturuldu. Millet bahçelerindeki mevcut ağaçların bakımlarının yapılması ve yeni dikilen fidanlarla birlikte kent genelindeki kişi başına düşen yeşil alan varlığında da ciddi oranda artış yaşandı.

Fatih Millet Bahçesinde, şehir genelindeki parklarda ve caddelerde dekoratif aydınlatmalar yapılarak, parkın günün her saatinde kullanılması sağlandı. Vatandaşlar sıcak yaz aylarında gecenin ilerleyen saatlerine kadar dekoratif kamelyalarda güven ve huzur içerisinde zaman geçirebiliyor.

Belediye ekiplerince düzenli olarak bakımı yapılan Fatih Millet Bahçesinde hava şartlarının uygun hale gelmesi ile birlikte çimlerin daha gür ve hızlı yetişmesi için gerekli bitki besleme işlemleri yapıldı. Günün her saatinde gençlerin ve çocukların güvenle, severek kullanabileceği Fatih Millet Bahçesinde spor alanları ve yeni nesil oyun grupları da bulunuyor.