AKSARAY BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN ALT YAPI VE ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAŞKAN DİNÇER  “HER ŞEY AKSARAYIMIZI GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN”

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde alt yapı çalışması başlatılan Fatma Mithat Gürsoy caddesinde alt yapı ve asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Vatandaşlara kesintisiz ve sorunsuz altyapı hizmeti sunmak, şehre uzun ömürlü ve kaliteli yollar kazandırmak amacıyla Fatma Mithat Gürsoy caddesinde Belediye ekipleri tarafından çalışmalar hızla tamamlandı. Cadde boyunca alt yapıda yenileme ve iyileştirme çalışmaları kapsamında içme suyu şebeke yapımı, yağmur suyu şebeke yapımı, mazgal değişimi ve kanalizasyon hatları iyileştirildi.

Fatma Mithat Gürsoy Caddesi Yenilendi

Alt yapı eksiklikleri giderilen caddede gerekli zemin iyileştirmeleri ve PMT serimleri yapıldıktan sonra sıcak asfalt atılmaya başlanıldı. Belediye ekipleri sıcak asfaltın seriminde asfalt kaliteli ve zeminin uygunluk durumunu göz önünde bulundurarak çalışmalar gerçekleştirildi.

Deformasyondan dolayı yaşanan patlamalar, kesintiler ve sızıntıları önlemek adına alt yapıda asfalt bozulmalarının da önüne geçilmesi hedeflendi. Şu an caddede alt yapı eksikliğini giderilen noktalarda asfalt serimi tamamlandı. Yapımında sona gelinen Fatma Mithat Gürsoy Caddesi sağlam alt yapısı ve kaliteli asfaltı ile vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Başkan Evren Dinçer, “ Alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında yoğun bir dönem geçiriyoruz. Bu yıl da şehrin farklı bölgelerinde hummalı bir çalışma yürütmeye devam ediyoruz, şehrin ulaşım konforunu artırmak amacıyla yeni yol açma, yol genişletme çalışmaları devam ederken, bir yanda da altyapı ve asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. Fatma Mithat Gürsoy caddesinde asfalt serimi ve alt yapı çalışmalarının sonuna geldik, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.