BAŞKAN DİNÇER HOLLANDA’’DA GURBETÇİLERLE BİR ARAYA GELECEK

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Ak Parti genel merkezi tarafından organize edilen program dahilinde Hollanda’da bir takım gezi ve incelemelerde bulunacak.

Hollanda’da Aksaraylıların yoğun olarak yaşadığı yerlerde dernek ziyaretleri yaparak gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Ziyaret öncesi açıklamada bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi. “Aksaray yurt dışında çok sayıda gurbetçi vatandaşı olan iller arasında hemen herkesin ailesinde yurt dışında yaşayan akrabaları vardır daha önce düzenlediğimiz yurt dışı ziyaretleriyle hemşerilerimizle bir araya gelip yaptığımız projeler hakkında bilgi verip bizden istek ve taleplerini dinleyip istişarelerde bulunmuştuk gurbetçi vatandaşlar Aksaray’ımıza dışarıdan bakan gözlerimiz onların gözlemleri düşünceleri bizim için son derece önemli bu bağlamda Genel merkezimiz tarafından organize edilecek olan Kasım ayı içerisindeki bu seferki durağımız Hollanda olacak inşallah memleketlerinden onlara selam getirerek buluşmamızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana gurbetçi vatandaşlarımıza yakın ilgi gösteren Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer artık geleneksel hale getirilen gurbetçi buluşmaları düzenlemiş yurt dışı ziyaretleri kapsamında gurbetçilerle binlerce kilometre mesafede buluşup bir araya gelmesi gurbetçi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanmıştı.