AKSARAY’DA SONBAHAR KARTPOSTALLIK MANZARALAR OLUŞTURDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HER MEVSİMDE OLDUĞU GİBİ YEŞİL ALANLARIMIZI KIŞA HAZIRLIYORUZ’’

Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı Aksaray’da park bahçe ve yeşil alanlara Aksaray Belediyesi tarafından dikilen ağaçlar kartpostallık görüntüler oluşturuyor.

Şehre her mevsimde güzel alanlar kazandırmak için çalışmalar yapan Belediye ekipleri de yeşil alanlarda kış hazırlıklarına başladı. Her mevsimin şartlarına uygun olarak çalışma yapan ekipler, yaklaşan kış mevsimi öncesinde park bahçe ve yeşil alanlarda budama, çim biçme ve gübreleme gibi bakım işlemlerini yoğunlaştırdı.

Aksaray Belediyesi’nin bilimsel teknikler uygulayarak olumlu neticeler aldığı ağaçlandırma çalışmaları her mevsimde olduğu gibi sonbaharda da renk cümbüşü yaşatıyor.

Vatandaşlar, Aksaray Belediyesi tarafından şehre kazandırılan parklarda ve Millet Bahçelerinde oluşan bu güzel manzaraları değerlendirmek için doğa yürüyüşü ve fotoğraf çekimleri yapıyorlar. Özellikle Kalanlar ve Fatih Millet Bahçeleri her gün yüzlerce vatandaşa ev sahipliği yapıyor.

Sarı, yeşil ve kırmızının farklı tonlarının yer aldığı park ve bahçelerin manzarası seyri doyumsuz görüntüler oluşturuyor.