AKSARAY BELEDİYESİ TÜM BİRİMLERİYLE KIŞ MEVSİMİNE HAZIR

BAŞKAN DİNÇER; “ALTYAPISIYLA ÜST YAPISIYLA ÖRNEK BİR ŞEHİR OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ”

Aksaray’ın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için gerekli tüm önlemler alınıyor.  Aksaray Belediyesi kış hazırlıkları kapsamında Park Bahçe Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Fen işleri Müdürlüğü ekipleri sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir içi kaldırımlarda, orta refüjlerde, park ve bahçelerde ağaçların bakımı, çim alanlarda da kış gübrelemesi yapılırken Belediyeye ait seralarda da kış mevsimine uygun çiçekler yetiştiriliyor.

Şehrin altyapısı için çok önemli yatırımların altına imza atan Aksaray Belediyesi hali hazırda devam ve sona yaklaşılan altyapı çalışmalarının yanı sıra kışın sağanak yağmurlarda su baskınlarıyla karşılaşmamak amacıyla kış mevsiminin yaklaştığı bu günlerde her yıl rutin olarak Fen İşleri tarafından yapılan cadde ve sokaklardaki yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ile rögarların temizliğine başlandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yapılan çalışmalar hakkında şu görüşlere yer verdi.

" Şehrin genelinde başlattığımız ve artık tamamlama aşamasına yaklaştığımız alt yapı seferberliğimizin inşallah meyvelerini bu kış döneminde almaya başlayacağız. Üst yapıda verilen hizmetlerin boşa gitmemesi uzun yıllar kalıcı hizmet sağlayabilmesi için ilk günden bu yana altyapının önemine dikkat çektik.  Zor ve meşakkatli çalışmamız neredeyse tamamlanma aşamasına geldi. İnşallah altyapısıyla üstyapısıyla örnek bir şehir olacağız” dedi.

Kış hazırlıkları kapsamında Fen İşleri ekipleri de cadde ve sokaklarda oluşabilecek su birikintileri için asfalt yama çalışmaları ile rögar temizleme işlerini merkez öncelik olarak tüm mahallelerde gerçekleştiriyor.