AKSARAY BELEDİYESİ 15 FARKLI UYGULAMA İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ASIL AMACIMIZ GÖNÜLLERE DOKUNMAK’’

Aksaray Belediyesi sosyo-ekonomik açıdan desteğe ihtiyaç duyan ailelerin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını sağlamak için sosyal hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına yönelik projeler hayata geçiren Aksaray Belediyesi gelir seviyesi düşük, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara sunduğu hizmetlerle örnek bir sosyal belediyecilik anlayışı sergiliyor.

Sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdüren Aksaray Belediyesi 15 farklı uygulama ile vatandaşların zor günlerinde yanında oluyor. Yılın her gününde 7/24 esasına bağlı olarak hizmet veren Belediye ekipleri; huzurlu yaşam aracı, Bebek Taksi uygulaması, evde bakım hizmetleri ile evde sağlık, barınma hizmeti, engelli yaşam aracı, ücretsiz kuaför hizmetleri, giysi otobüsü uygulaması, gıda paketi dağıtımı, çölyak ve trozinemi hastalarına glutensiz gıda temini, sıcak yemek hizmeti, çorba evleri projesi, yeni doğan bebek seti, un dağıtma etkinliği, hasta bakım seti ve cenaze hizmetleri gibi uygulamalarla vatandaşlara desteğini sürdürüyor.

Yaklaşan kış günleri öncesinde sosyal hizmetlerin artırılarak devam ettirildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada Belediyeciliğin sadece altyapı ve üstyapıdan ibaret olmadığını belirtti. Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında asıl olanın gönüllere dokunmak olduğunu söyledi.