AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI JÜLİDE SARIEROĞLU; ‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DENGİNDE PROJELER ORTAYA KOYMUŞ’’

‘’AKSARAY’DA DEĞİŞİM GÖZLE GÖRÜNÜR BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞİYOR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerinden olan Tapduk Emre Kitap Konağı’nın açılışını gerçekleştirmek üzere Aksaray’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Aksaray Belediyesi tarafından tamamlanan projeleri inceledi.

Tapduk Emre Kitap Konağının açılışını gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Sevgi Evleri, Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi ve Bilim Merkezini gezdi. Aksaray’da şehrin ihtiyaçlarına yönelik insan odaklı çalışmalar yapıldığını belirten Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğüne devredilen Sevgi Evleri projesi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; ‘’Belediye Başkanımız devlet koruması altındaki çocuklarımızın barınma ihtiyacını en güzel şekilde karşılanması adına çok güzel bir mekan tasarlamış ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze teslim etmiş. Çocuklarımızın kendini geliştirmek için ihtiyaç duyduğu tüm detaylar burada düşünülmüş. Kendisinin ve ekibinin ortaya koymuş olduğu bu eserlerden dolayı tebrik ediyorum. ‘’ ifadelerini kullandı.

Sevgi evleri projesinin ardından Nakkaş Mahallesinde hizmete sunulan Kadın Aktivite Merkezini gezen Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, kadın aktivite merkezindeki kursiyer bayanlarla bir süre sohbet edip Aksaraylı bayanların el emeği göz nuru ürünlerini inceledi. Kadınların toplumdaki yerlerinin her geçen gün artarak devam ettiğine vurgu yapan Sarıeroğlu hem ev ekonomilerine katkıları, hem de yeteneklerini sergileyebildikleri bir alanın olması nedeniyle Kadın aktivite merkezlerinin insana, kadına yapılan önemli bir yatırım olduğuna vurgu yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinin kadınlar için örnek bir kazanç kapısı olduğunu söyledi.

Aksaray Belediyesi’ne bağlı Engelli Kordinasyon merkezinde faaliyet gösteren engelli dernekleri ile Aksaray Bilim Merkezinde buluşan Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Bilim Merkezinde de incelemelerde bulundu. Aksaray Bilim Merkezinde gerçekleştirilen faaliyetleri Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’na anlattı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerini ilgi ile dinleyen Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Bugün Aksaray’da Belediyemizin etkileyici çalışmalarını görme fırsatımız oldu. Bu ziyaretimizde de Aksaray’ın yolları ile kaldırımları ile yeşil alanları ile şehir düzeni ile çok daha iyi noktalara geldiğini gördük. Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarının ortaya koyduğu vizyonla bugün burada Aksaray’ı çok daha güzel gördüğümü ifade etmek istiyorum emeklerine sağlık. Kendilerini tebrik ediyorum. Şehrimize baktık yollar ışıklandırmalar kadın Aktivite merkezi kitap konakları, engelsiz yaşam merkezi, kaldırımlar bisiklet yolları, bisiklet durakları, engelli şarj istasyonları inanılmaz gelişen parlayan ışıldayan kalkınan insanların yüzünün güldüğü mutlu bir şehir gördük. Bu çalışmalar büyük bir özveri ile büyük bir gayretle oluyor. Buradan Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’e teşekkürlerimi sunuyorum. Ak Parti belediyeleri güzel bir kadro ile çalışıyor. Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer ve milletvekilimiz mütevazi bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. Tabi Ak Parti’nin Belediyecilik anlayışı bu Hizmet Belediyeciliği, inşa belediyeciliği, ihya belediyeciliği, her köşesi, ince bir işçilikle işlenen bir belediyecilik anlayışı var. Kadınları, gençleri yaşlıları düşünen ve imkan geliştiren bir anlayış var. AK Parti Belediyecilik anlayışımızın mimarı Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ortaya koymuş olduğu çalışmalar, ortaya koymuş olduğu o çalışmalar doğrultusunda Ak Partimizin belediyecilik imkanları ile buluştuğu tüm şehirlerde gerçekten çok güçlü çalışmalar yapılıyor.  Birazdan ziyaret yapacağımız Kadın Aktivite Merkezlerinde 180 binden fazla kadına hizmet veriliyor. Mesleki kurslar veriliyor. Danışmanlık hizmetleri veriliyor. Belediyemizin diğer bir projesi olan Engelli Koordinasyon merkezimizde engellilerimiz için çok değerli çalışmalar yapılıyor. Engelli dostu belediyecilik anlayışı sergileniyor. Yaşlılarımız için çalışmalar yapılıyor. Yeni doğan bebeklerimizden tutun bütün alanlarda vatandaşın ayağına giden onu diğer imkanlarla buluşturan bir anlayış bu çok kıymetli. Sosyal Yardımlar noktasında belediyemiz gerçekten bir büyükşehir anlayışı ile çalışmalarını yürütüyor. Baktığımız zaman her vatandaşına el uzatan bütün vatandaşlarına el uzatan acısında tatlısında varlığında yokluğunda zor zamanında yanında olan belediyecilik anlayışı çok kıymetli. Ak Parti böyle bir anlayış böyle bir siyasi hareket gerçekten sevgi ile aşkla vatandaşlarımıza hizmet sevdasıyla çalışıyoruz.’’ Dedi.