ŞEHRİMİ TANIYORUM GEZİSİNE İLGİ YOĞUNDU

‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’’

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şehrimi Tanıyorum’ gezisine vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Şehrin tarihi, doğal ve kültürel değerlerini vatandaşlara tanıtmak amacı ile Aksaray Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen gezinin ilki Pazar günü gerçekleştirildi. Pazar Günü Müftülük Cami önünde 9.30’da hareket eden 5 otobüsle vatandaşlara eğlenceli bir haftasonu geçirme fırsatı tanındı. Rehberler eşliğinde gerçekleştirilen geziye 210 kişi katılım sağladı.

Güzelyurt’un doğal ve tarihi güzelliklerini yerinde tanıyan katılımcılar Gülağaç’ta bulunan Bakı gölünde de bol bol fotoğraf çektirdiler. Saratlı Beldesinde bulunan yer altı şehrinin ve Ağzıkarahan kervansarayının tarihi geçmişi geziye katılan tarihçiler tarafından vatandaşlara aktarıldı. Ihlara vadisinin sonbaharda büründüğü tabiat güzelliğini üstten gören ziyaretçilere Selime Kasabasında yemek ikramında bulundu.

Aksaray Belediyesinin düzenlediği gezi ile dolu dolu bir Pazar geçirdiklerini belirten ziyaretçiler Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler. Ziyaretçiler Aksaray’da daha önce hiç görmedikleri mekanları gördüklerini söylediler.