AKSARAY BELEDİYESİNİN VATANDAŞIN İÇİNİ ISITAN HİZMETİ ÇORBA İKRAMI

Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında ve Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerine hayata geçirdiği çorba evleri yoğun ilgi görüyor.

Özellikle sabahın erken saatlerinde işe veya okullarına gitmek için yola çıkan vatandaşlar sıcak çorba ikramı ile kahvaltı imkânı bulabiliyorlar. Çorbalar sıcak sıcak tek kullanımlık bardaklarda vatandaşa ücretsiz bir şekilde ekmekle beraber ikram ediliyor.

Sabah çorbalarını alan vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Aksaray Belediyesinin iç ısıtan bu hizmetinden dolayı teşekkür ettiler.

Gönül belediyeciliği kapsamındaki çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi “Özellikle hemşerilerimizin gönlünde yer edinen hizmetlerimiz yaz-kış demeden devam ediyor. Eğitim ve Araştırma hastanemiz ve Necip Fazıl Kısakürek caddemizdeki çorba evlerimizin yanı sıra mobil ikram aracımız marifetiyle sıcak çorba ikramımızı sürdürüyoruz. Günlük dağıttığımız sıcak çorbalarla işine, okuluna ve sağlık kuruluşuna gitmekte olan hemşerilerimizin içini ısıtıyoruz.” diye konuştu.