BAŞKAN DİNÇER HÜRRİYET MAHALLESİNDEKİ YENİ CAMİİ’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’PROJELERİMİZİN BAŞARILI OLMASININ EN BÜYÜK ETKENİ VATANDAŞLARIMIZLA OLAN GÜÇLÜ İLETİŞİMİMİZDİR’’

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma namazı sonrası mahalle sakinleri ile istişarelerine devam ediyor.

İstişarelerin ve görüş alışverişlerinin temel alındığı ‘Cuma Buluşmalarının’ bu haftaki adresi Hürriyet Mahallesindeki Yeni Camii oldu. Başkan Dinçer, Yeni Camii de kılınan namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Dinçer, vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinledi. Mahalle muhtarı ve beraberindekilerle mahalleyi gezerek ihtiyaçları tespit etti.

Aksaray’a en iyi şekilde hizmet sunabilmek için her alanda gayret sarf ettiklerini ifade eden Başkan Dinçer şu ifadeleri kullandı; “Halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak mahallelerimizin eksiklerini yerinde tespit ediyoruz. Sorunlara hızlı ve zamanında çözüm önerileri sunuyoruz. Biz vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledik çözüm önerilerinde bulunduk. Hürriyet Mahallemizde mahalle kültürünü sürdürmek ve yeni hizmetlerin temellerini atmak için projeler üretmeye çalışıyoruz. Hemşerilerimizden gelen talepler doğrultusunda alt yapı, üst yapı, yeşil alan gibi şehrimizin her noktasına değer katacak projeler üretmeye çalışıyoruz. Aksarayımıza kazandırdığımız her projede hemşerilerimizle kurduğumuz güçlü iletişimin ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmemizin büyük payı var”. Açıklamalarında bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cuma namazı sonrasında Aksaray Belediyesi mobil çorba aracından vatandaşlara çorba ve tatlı ikramında bulundu. Mahalle sakinleri Başkan Dinçer’in yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.