BAŞKAN DİNÇER KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER; ’’KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA YIKIM İŞLEMLERİNİN SONUNA GELDİK’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Hamidiye Mahallesinde yıkım işlemleri devam eden Kentsel Dönüşüm Proje alanında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in girişimleriyle Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının destekleriyle şehir merkezindeki Hamidiye Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanında yıkım işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştiren Aksaray Belediyesi şuana kadar toplamda 62 yapının yıkımını gerçekleştirerek atıkları alandan temizledi. Geriye kalan 18 yapının da yıkımını Ocak ayı içerisinde tamamlamayı planlayan Belediye ekipleri, inşaat çalışmalarının başlatılması için uygun bir alan oluşturuyor.

Aksaray Belediyesi ile iş birliği içerisinde Kentsel Dönüşüm Projesini gerçekleştiren TOKİ ise inşaat yapım işleri için 23 Ocak’ta ihaleye çıkacak. İhale sürecinin tamamlanması ile başlayacak olan inşaat çalışmaları ile süreç hızlandırılmış olunacak.

Şehrin kalbinde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında gelinen son noktayı ekiplerden alan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çalışanlara motivasyon sağlamak amacı ile iş makinası da kullandı. Başkan Dinçer Kentsel Dönüşüm proje alanı çevresinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.