HAYAT KİME GÜZEL TİYATRO OYUNU İLGİ İLE İZLENDİ

Aksaray Belediyesi tarafından tiyatro severlerle buluşturulan Hayat Kime Güzel isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

Vatandaşlara Yıl boyunca her yaş grubuna uygun birbirinden farklı ve renkli sanatsal etkinlikler düzenleyerek verimli ve keyifli zaman geçirme imkanı sunan Aksaray kültür Cuma Günü saat 19.00’da Hayat Kime Güzel isimli oyunu izleyicilerle buluşturdu.

Baş rollerini Deniz Oral, Tuba Erdem, Müge Karataşlı, Selda Kara, Zeki Yılmaz, Faruk Sofuoğlu’nun paylaştığı toplumsal olayları hiciv sanatıyla seyirciye anlatan komedi oyunu “Hayat kime güzel’’ severek izlendi.

İki perdeden oluşan tiyatro oyununda hayatın kime güzel olduğu sorusuna yanıt arandı. Oyun esnasında seyircilerde oyuna doğaçlama söylemlerle dahil eden oyuncularla seyirciler arasında renkli görüntüler yaşandı.

Tiyatro severler Hayat Kime Güzel isimli tiyatro oyununu severek izlediklerini belirttiler. Oyunun düzenlenmesinde Başta Belediye Başkanı DR. Evren Dinçer olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.