BAŞKAN DİNÇER YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’PROJELERİMİZİN HER AŞAMASININ TAKİPÇİSİYİZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi ekiplerince yapımına devam edilen çalışmaları yerinde inceledi.

Aksaray Belediyesine bağlı tüm birimlerin çalışmalarının her anını takip eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kılıçarslan Parkı içerisinde yapımı devam eden Macera Park’ta, yapımında sona yaklaşılan Bedir Muhtar Külliyesinde, yıkım işlemlerinin sürdürüldüğü Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje alanında ve Fatih Mahallesindeki ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceledi.

Göreve geldiği günden bugüne kadar şehrin birçok noktasına yenilikçi projeler kazandıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin ilk macera parkında gelinen son aşamaları inceleyerek bilgiler aldı. Macera parkın ardından Hamidiye Mahallesindeki kentsel dönüşüm alanında yıkım çalışmalarına katılan Başkan Dinçer, iş makinalarını kendisi kullandı.

Yapılan çalışmaları titizlikle takip eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Bedir Muhtar Külliyesinde yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada Külliye projesinin tamamlanma aşamasına gelindiğini söyledi. Başkan Dinçer, külliyeye ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan yolları da gezdi.