AKSARAY BELEDİYESİ ŞEHİR GENELİNDE CAMİLERİN TEMİZLİĞİNE DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 48 mahallede bulunan camilerde temizlik çalışmaları yaparak vatandaşların hijyenik bir ortamda ibadet yapmalarını sağlıyor.

Yapılan temizlik çalışmaları hakkında bilgiler veren Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi; “Camilerimiz kutsal mekanlarımızdır. Belediye olarak camilerimizin ve mescitlerimizin temizlik işlerini yaparak vatandaşlarımızın huşu içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için camilerimizin temizliğini titizlikle gerçekleştiriyoruz” dedi.

Aksaray merkez mahallelerinde bulunan tüm camiler Belediye ekiplerince periyodik olarak temizlenerek dezenfekte edilip gül suyu ile yıkanıyor. Camilerde yapılan temizlik çalışmaları kapsamında cami halıları başta olmak üzere ahşap yüzeyler ile cami avlusunda bulunan şadırvanların temizliği, bunun yanısıra cami bahçesinde yapılan temizlik çalışmaları ile pırıl pırıl olan camiler cemaat tarafından beğeniyle karşılanıyor.