BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER YENİ YIL DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’2023 YILINDA DA ŞEHRİMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Dinçer mesajında “Hizmetlerle dolu 2022 yılını geride bırakıyor, 2023 yılında hizmet çıtamızı daha da yükselterek şehrimize vizyon katacak yeni projelerle durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; “Hizmet dolu geçirdiğimiz İlimiz adına güzel gelişmelerin yaşandığı önemli yatırımların gerçekleştiği 2022 yılını geride bırakıyoruz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeyi sürdüreceğiz. Halkımızın bize verdiği emaneti her şeyden üstün bilerek hizmet kalitemizi daha da artırıp, yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, Tüm Aksaraylı hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.