HASAN DAĞI MESİRE ALANINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER; "BURAYI ÇOK BEĞENECEKSİNİZ"

Aksaray Belediyesi vatandaşlara aileleri ile birlikte piknik yapabilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri yeni bir sosyal donatı alanı oluşturmak için başlattığı Hasan Dağı Mesire alanında çalışmalarına devam ediyor.

Şehir merkezinde birçok proje gerçekleştiren Aksaray Belediyesi ekipleri, bu çalışmaların kapsamını genişleterek, Hasan Dağı Bozkurt düzlüğünde bulunan mesire alanında başlattığı çalışmalara devam ediyor.

Aksaray Belediyesi Hasan Dağı Mesire Alanında yaptığı bu sosyal donatı alanı ile vatandaşları doğa ve temiz havayla buluşturmayı hedefliyor.

Hasan Dağı Mesire alnında yapılan çalışmalarla ilgi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrimizin en önemli mesire alanlarından birisi olan Hasan Dağı’nda mevcut piknik alanı restore çalışmalarına başladık.

Şehir merkezi dışında gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimiz arasında değerlendirdiğimiz Hasan Dağı Mesire Alanında, vatandaşlarımız konforunu gözardı etmeden doğa ile iç içe olmalarını istiyoruz.

Aksaray Belediyesi Hasan Dağı Mesire alanına Giriş Tagı ile birlikte serbest piknik alanları, karavan park ve çocuk oyun alanlarını yeniliyoruz.

Piknik alanımızda kafeterya olacak, mescit ve lavabolar yer alacak. Hasan Dağının eşsiz doğasından vatandaşlarımızın en güzel şekilde yararlanması için mesire alanımızda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.’’ Dedi.