BAŞKAN DİNÇER VE MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU'DAN ANKARA ZİYARETLERİ

TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT VE TBB GENEL SEKRETERİ HAYRİ BARAÇLI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı'yı makamında ziyaret etti.

İlk olarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığında yapılan görüşmede TOKİ Başkanı Ömer Bulut’la bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; Aksaray’da TOKİ tarafından inşa edilen ya da yapım aşamasında olan çalışmalar hakkında Başkan Öztürk’e bilgi verdi. Aksaray’da TOKİ eliyle yürütülen çalışmaların masaya yatırıldığı ziyarette, Başkan Dinçer ayrıca, Aksaray’da yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirdikleri projelere ilişkin de Başkan Bulut’a bilgi verdi.

TOKİ Başkanı Bulut, bu anlamlı ziyareti için Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ederek, Aksaray’ın’ her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Başkan Dinçer’de yapılan görüşmenin Aksaray açısından oldukça verimli bir görüşme olduğunu belirterek, “Aksaray’ımızdan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’la şehrimizle ilgili konuları görüşme imkânı bulduk. Projelerimizi ve Aksaray’ımızı konuştuk. Başkanımıza ilgi ve alakaları için şehrim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Ankara ziyareti kapsamında ikinci durağı Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayri Baraçlı oldu. Burada yapılan görüşmede Aksaray’da yapılan ve yapılması planlanan projeler masaya yatırıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayri Baraçlı şunları söyledi.

“Aksaray Orta Anadolu’da hem konumu itibariyle hem de şehirde yapılan başarılı Belediye hizmetleriyle prestijli şehirlerimiz arasında yer alıyor Evren Başkanıma Aksaray’a kazandırdığı projeler için hassaten teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Türkiye’deki belediyecilik hizmetlerinin iyileştirilmesi konusunda Türkiye Belediyeler Birliğinin yaptığı çalışmalar ve Aksaray’a verdikleri destekten dolayı Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’ya teşekkür etti.