ZİNCİRİYE MEDRESESİNDE AUTOCAD VE SOLİDWORKS EĞİTİMLERİ ÜCRETSİZ OLARAK VERİLİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’İLİM VE İRFAN MERKEZLERİMİZ ASLINA UYGUN OLARAK KULLANILIYOR’’

Aksaray Belediyesi mühendislik alanında tüm dünyada kullanılan Autocad ve Solidworks programlarına yönelik eğitimleri Zinciriye Medresesinde ücretsiz olarak veriyor.

Eğitim alanında birçok çalışma yürüten Aksaray Belediyesi ekipleri mühendislik alanında kullanılan Autocad ve Solidworks programlarına yönelik eğitimlerini 45 günlük programlar halinde düzenliyor. Yeni dönemin kursları ocak ayının ilk haftasında başladı. 20 öğrencinin Autocad ve 25 kişininde Solidworks eğitimi, aldığı kurslar 45 gün sürecek. Alanında uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimler hafta içi Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri Zinciriye Medresesinde uygulamalı ve teorik olarak veriliyor.

Genellikle üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Autocad ve Solidworks eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifika verilecek. Sertifikayı alan kursiyerler, iş başvurularında ve iş hayatlarında çizim yaparken kullanabilecekler.

Zinciriye Medresesinin manevi atmosferinde birçok eğitimler düzenleyen Aksaray Belediyesi ekipleri, diğer eğitim programlarda olduğu gibi kursiyerlerin keyifli zaman geçirmesi için molalarda çeşitli ikramlarda bulunarak eğitimleri daha eğlenceli hale getiriyor.