BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER KARNE GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

"KARNESİNİ GETİRENE, SİNEMA BİLETİ HEDİYE"

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM"

Eğitim alanında birçok çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, karne gününde öğrencileri yalnız bırakmadı.

Okullarda düzenlediği Bayrak törenleri ve çeşitli etkinliklerle öğrencilerin ve öğretmenlerin yıl boyunca yanında olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kılıçarslan İlkokulunda karne alan öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Kılıçarslan İlkokulu öğrencileri karne gününde kendilerini ziyarete gelen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i çiçekle karşıladılar.  Öğrencileri sınıflarında tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin ‘’Karneni Getir, Sinema Biletini Götür’’ etkinliği ile sinema bileti dağıttı. Öğrencilere yarıyıl tatilini en verimli şekilde geçirmeleri için tavsiyelerde bulundu.

Yarıyıl tatilinde Aksaray Belediyesine bağlı Kitap Konaklarından ve Bilim Merkezinden en güzel şekilde istifade etmelerini tavsiye eden Başkan Dinçer şu açıklamalarda bulundu; ‘’Şehrimizde bugün itibariyle yaklaşık 85 bin öğrenci yarıyıl tatiline giriyor. Şuan Aksaray Kılıçaslan İlkokulundayız. Bugün burada 1200 öğrencimize karnelerini verdik. Öncelikle tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı tatiller diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu senede karnesini getiren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine sinema bileti hediye ediyoruz.

TRT'nin sevilen ve ilgiyle izlenen yapımlarından olan "Tay Filmi ve TRT Rafadan Tayfa- Galaktik Tayfa" film biletlerini öğrencilerimize hediye ediyoruz. Her bilet iki kişilik yani öğrencimiz yanında bir velisi ile filmleri izleyebilecekler. Geçen yıl toplam 18 Bin bilet hediye etmiştik. Bu yıl da 25 Bin öğrencimize bilet hediye etmeyi planlıyoruz. Çocuklarımız Park Site AVM 2. Katta bulunan Çocuk Aktivite Merkezimiz girişinde bulunan stantlardan başvuru yaparak biletlerini alabilecekler.

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayan öğrencilerimizin yarıyıl tatilinde hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik planladık. Bu süreçte öğrencilerimizin en güzel şekilde yetişmesi için emek harcayan okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve tüm eğitim çalışanlarını tebrik ediyorum. Yeni dönemin başarı getirmesini temenni ediyorum.’’ Dedi.

Öğrencilerin karne heyecanını paylaşmak için okula gelen velilerle de sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, velileri de tebrik etti. Velileri eğitim sürecinin her anında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i yanlarında gördüklerini söylediler. Veliler Başkan Dinçer’e teşekkür ettiler.