BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BAYAN KUAFÖRLERE YÖNELİK DÜZENLENEN SEMİNERE KATILDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, saçlara şekil veren bayan kuaförlerine yönelik düzenlenen seminere katıldı.

Aksaray Ticaret Odasında gerçekleştirilen seminerde uzman eğitimciler, bayan kuaförlere yönelik eğitimler ve tanıtımlarda bulundular. Her meslek grubuna yönelik düzenlenen faaliyetlerde esnafları yalnız bırakmayan Başkan Dinçer de bayan kuaförlerine seminerde başarılar diledi.

Başkan Dinçer, bu tür mesleki eğitimlerle mesleklerin geliştirildiğine dikkat çekti.  Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan’da eşlik etti.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve mesleğin geliştirilmesi adına her türlü desteği verdiğine dikkat çekti. Oda Başkanı Doğan, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in seminere katılımından dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyerek teşekkür etti.