AKSARAY BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE SICAK YEMEK İKRAMINDA BULUNUYOR

Aksaray Belediyesi, tarafından deprem bölgesinde görevlendirilen aşçılar ve personeller depremzedelere her gün sıcak yemek ikramlarında bulunuyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından iş makinaları, yardım tırlarını bölgeye ardı ardına gönderen Aksaray Belediyesi, deprem bölgesine gönderdiği personellerle bölgede kurulan mobil mutfaklardan sürekli olarak sıcak yemek ikramlarında bulunuyorlar.

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun bir destek veriyor. Yardım toplanma alanında toplanan yardımlar sınıflandırılarak deprem bölgesine gönderiliyor. Deprem bölgesinde de gelen yardımlar sıcak çorbaya ve yemeğe dönüştürülerek depremzedelerin yeme içme ihtiyaçları karşılanıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in koordinesinde yaraları sarmaya çalışan Aksaray Belediyesi, tüm ekipleri ile mağduriyetleri giderinceye kadar deprem bölgesinde kalmayı planlıyor.