AKSARAY BELEDİYESİ, GÜNLÜK 5 BİN DEPREMZEDEYE ÇORBA İKRAMINDA BULUNUYOR

Aksaray Belediyesi, tarafından Gaziantep’te iki farklı noktada kurulan mobil mutfaklarla depremzedelere sıcak çorba ikramında bulunuluyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardından iş makinaları, yardım tırlarını bölgeye ardı ardına gönderen Aksaray Belediyesi, deprem bölgesine gönderdiği personellerle bölgede kurulan mobil mutfaklardan sürekli olarak sıcak yemek ikramlarında bulunuyorlar. Gaziantep’te kurulan iki farklı mobil mutfakta günlük 5 bin vatandaşa çorba ikram edildi.

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun bir destek verdi. Yardım toplanma alanında toplanan yardımlar sınıflandırılarak deprem bölgesine gönderildi. Deprem bölgesinde de gelen yardımlar sıcak çorbaya ve yemeğe dönüştürülerek depremzedelerin yeme içme ihtiyaçları karşılanmaya devam ediliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in koordinesinde yaraları sarmaya çalışan Aksaray Belediyesi, tüm imkanları ile bölgede çalışmalar yapıyor.