AKSARAY BELEDİYESİ, AFAD EKİPLERİ İLE KOORDİNELİ OLARAK ÇADIR KURULUMUNU SÜRDÜRÜYOR

Aksaray Belediyesi ve AFAD ekipleri, deprem bölgesinde depremzedeler için çadır kurulumunu gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde depremin ardından Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde yıkımlara neden oldu. Aksaray Belediyesi arama ve kurtarma ekipleri, Depremden en fazla etkilenen iller arasında yer alan Kahramanmaraş ve Hatay’da yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dinçer’in de bölgede yaptığı çalışmalarla çadır ve soba ihtiyacı tespit edilmişti.  Aksaray Belediyesi ekipleri de AFAD ile koordineli bir biçimde çadır kurulumu gerçekleştirdi.

Aksaray Belediyesi ve Aksaray AFAD işbirliğinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi yerleşkesi içerisine depremzedeler için 100’ün üzerinde çadır kuruldu. Çadırlara ısıtıcı ve battaniyeler konuldu. Depremden etkilenen aileler çadırlara yerleştirildi.