AKSARAY'DAKİ DEPREMZEDELER İÇİN ÇORBA VE YİYECEK DESTEĞİ AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN

BAŞKAN DİNÇER, "YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

Aksaray Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan mobil çorba araçları ile deprem bölgesinden şehrimize gelen vatandaşlara çorba ikramında bulunuluyor.

Deprem bölgesinde mobil mutfak hizmetlerinden, arama kurtarma çalışmalarına, çadır kurulumlarından gıda yardımına gibi çalışmalar yapan Aksaray Belediyesi Aksaray’a deprem bölgesinden gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak içinde birçok çalışma gerçekleştiriyor.

Belediye ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren gecenin ilerleyen saatlerine kadar şehirler arası otobüs terminalinde, KYK yurtlarında ve depremzedelerin geldiği birçok noktada çorba ikramında bulunuyor.

Günlük binlerce depremzedeye çorba ikramında bulunan Aksaray Belediyesi ekipleri şehre gelen ekipleri belediyenin ilk hizmeti ile buluşturuyor.