SOSYAL MAĞAZA DEPREMZEDELERİN TÜM İHTİYAÇLARININ KARŞILANDIĞI MERKEZ HALİNE GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’GÖNÜL GÖNÜLE MAĞDURİYERİYETLERİ GİDERECEĞİZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in, Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak yararlanması amacıyla kurduğu ‘Sosyal Mağaza’ depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri merkez haline geldi.

Aksaray Belediyesi’nin bu uygulaması ile istediği kıyafeti ayakkabıyı veya ihtiyaç duyduğu ürünü alan vatandaşlara daha güzel ve daha hızlı hizmet verilebilmesi için sosyal mağaza projesinin sayısı ikiye çıkartıldı. Özellikle son günlerde il dışından Aksaray’a gelen depremzedelere iki farklı noktada bulunan sosyal mağaza ile kaliteli hizmet veriliyor.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde depremin ardından birçok çalışma gerçekleştiren Aksaray Belediyesi sosyal mağazanın kapılarını depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için açtı. Depremzede vatandaşlar Aksaray Belediyesi’ne ait sosyal mağazadan kıyafet, ayakkabı ve diğer ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabiliyor.

Aksaray Belediyesine ait tüm tesislerde depremzedeler için çalışmalar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada Aksaray Belediyesi olarak şehre gelen tüm depremzede misafirlerin ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi. Başkan Dinçer, depremin tüm yıkıcı etkilerini ortadan kaldırmak için Pazar Pazarında ve Kadın Aktivite Merkezlerinde yardım toplama kampanyasının devam ettiğini ifade etti. Başkan Dinçer, Sosyal Mağaza uygulamasına destek vermek isteyen vatandaşlarında belirlenen noktalara yardımda bulunabildiklerini söyledi.