AKSARAY BELEDİYESİ KREDİ YURTLAR KURUMU (KYK) YURTLARINA YERLEŞTİRİLEN DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TÜM MİSAFİRLERİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLIYORUZ’’

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilen depremzedelerin ihtiyaçları Aksaray Belediyesi ve Aksaray Valiliği tarafından karşılanıyor.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Aksaray’a getirilen depremzedeler, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirildi.

Aksaray Belediyesi ekipleri de yurtlarda ikamet eden vatandaşların giysi, temizlik ve kişisel bakımı noktasındaki ihtiyaçları karşılamak için ilk günden harekete geçti. Deprem bölgesine sürecin en başından bugüne 160 tır ve 164 kamyon yardımı gönderen Aksaray Belediyesi, bölgede yapılan çalışmaların yanı sıra Aksaray’a gelen vatandaşlarında ihtiyaçlarını karşılamak için birçok çalışma gerçekleştiriyor.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, tüm misafirlerin en güzel şekilde ağırlanması için çalıştıklarını belirtti.