AKSARAY BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

BAŞKAN DİNÇER; ‘’DEPREM BÖLGESİNDE HAYATIN NORMALE DÖNEMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Depremin yaralarını sarmak için seferber olan Aksaray Belediyesi, arama kurtarma ekibinden sonra bölgedeki temizlik çalışmalarına destek veriyor. Aksaray Belediyesi’nin bir temizlik kamyonu ve personelleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde çalışmalara başladı.

Aksaray Belediyesi, deprem bölgesindeki olumsuzlukları en aza indirmek ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çöp toplama ve çevre temizliği çalışmalarına ekipleriyle destek veriyor. Bölgedeki salgın ve hastalık riskine karşı harekete geçen Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kahramanmaraş Elbistan’da kamyonlarla çöp topluyor.

BAŞKAN DİNÇER: “DEPREM BÖLGESİ İÇİN TÜM İMKANLARIMIZLA SEFERBER OLDUK”

Kahramanmaraş’ta devam eden temizlik çalışmalarına ve dayanışmaya dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Devletimizin tüm kurumlarıyla seferber olduğu deprem bölgesinde ihtiyaçları karşılamak için ilk andan itibaren hızla çalışıyoruz. İlk andan beri deprem bölgesinde üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Deprem bölgesine gönderdiğimiz temizlik ekiplerimiz, temizlik ve hijyen sorunlarına karşı hızla genel temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın yararlarını sarmak için özveriyle görev yapan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.