BAŞKAN DİNÇER KAHRAMANMARAŞ’TA VATANDAŞLARA ÇORBA İKRAMINDA BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kahramanmaraş’ta Aksaray Belediyesi tarafından oluşturulan mobil mutfak standında vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Deprem haberinin alınmasının hemen ardından tüm imkanları ile bölgeye hareket eden Aksaray Belediyesi ekipleri kurdukları mobil mutfaklar aracılığı günlük 5 bin vatandaşa çorba ikramında bulunuyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in koordinesinde arama kurtarma çalışmalarından, yardım kampanyalarına enkaz kaldırma çalışmalarından temizlik çalışmalarına kadar bölgede birçok çalışma gerçekleştirdi.

Belediye ekiplerinin bölgedeki bu çalışmalarını Başkan Dinçer’de takip etti. Bölgede yürütülen çalışmalara bizzat katılan Başkan Dinçer, Cuma namazı sonrasında çorba dağıttı.

Afetzede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Dinçer, devletin ve milletin tüm gücü ile bölgede olduğunu belirterek yaraların en kısa sürede sarılacağının mesajını verdi.