SOSYAL MAĞAZA 21 BİN 594 ÜRÜNLE YAKLAŞIK 10 BİN DEPREMZEDENİN İHTİYACINI KARŞILADI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’TÜM İMKANLARIMIZLA MİSAFİRLERİMİZİN YANINDAYIZ’’

Aksaray Belediyesi'ne bağlı sosyal mağazalar depremin ilk gününden itibaren 21.Bin 594 adet ürünle yaklaşık 10 bin depremzedenin ihtiyacını karşıladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve kentteki Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında misafir edilen depremzedelerin kıyafet ihtiyaçlarının bir kısmı Aksaray Belediyesince oluşturulan "sosyal mağazadan" karşılanıyor.

Şehrin iki farklı noktasında hizmet veren Sosyal Mağazalarda her yaş grubuna ve cinsiyete ait ürünler yer alıyor. Sosyal Mağazada, kışlık kıyafetler, ayakkabılar ve iç çamaşır gibi ürünler Belediye ekiplerince sınıflandırılarak ihtiyaç sahiplerine sunuluyor.

Sosyal Mağaza uygulaması ile depremzedelerin ihtiyaç duydukları kıyafetlerin eksiksiz bir şekilde karşılandığını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Deprem bölgesinden şehrimize gelen misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını tam ve zamanında karşılamak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Sosyal mağaza uygulamamızda bunlardan biri vatandaşlarımız sosyal mağazalarımızdan ihtiyaç duydukları ürünleri ücretsiz bir şekilde alarak kullanabiliyorlar. Her yaş grubuna ve her ihtiyaca göre mağazamızda ürünler bulunuyor.’’ Dedi.