AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN DEPREMZEDELERE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BELEDİYEMİZE AİT OTOBÜSLER MİSAFİRLERİMİZİN HİZMETİNDEDİR’’

Kahramanmaraş ve Hatay’da meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Aksaray’a gelen depremzedelerin ulaşımı için, Aksaray Belediyesi, önemli bir hizmeti devreye aldı.

Deprem bölgesinden Aksaray’a gelen depremzedeler için birbirinden farklı uygulamaları hayata geçiren Aksaray Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı uygulama ile depremzedelerin ulaşımını kolaylaştırdı. Aksaray’a gelen ve AFAD’a kayıtlı olan 13 Bin 281 depremzede vatandaş Belediye’ye ait toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile Belediye filosuna kazandırdığı toplu taşıma araçları, beklenmedeki durumlarda ortaya çıkan yoğunluklara çözüm oluyor. Aksaray’a gelen depremzede misafirler için yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada Belediye ekiplerinin bölgede ve Aksaray’da çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Dinçer, deprem bölgesinde görevli imar müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışması yaptığını, İşletme ve İştirakler müdürlüğü ekiplerinin bölgede çorba ve yemek ihtiyacını karşıladığını ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çöp toplama ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirtti. Aksaray’a gelen misafirlerinde birçok ihtiyacının Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından karşılandığını belirten Başkan Dinçer, yaraların sarılması için başlattıkları seferberliğin devam edeceğini ifade etti.