BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER KAHRAMANMARAŞ’TA YER TESPİT ÇALIŞMALARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’KARDEŞ ŞEHRİMİZ KAHRAMANMARAŞ’IN YENİDEN İMAR VE İNŞASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kahramanmaraş’ta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Sayın Fatma Varank ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör ile birlikte şehrin imar noktasında yeniden planlanması için incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgeye yapılacak şehrin sanayisinin ve sosyal konutların yer tespiti yapılıyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Sayın Fatma Varank ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör’ün Kahramanmaraş ve çevresinde yaptığı yer tespit çalışmasına Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de katıldı.

Kahramanmaraş’ın yeniden imarı noktasında Bakanlık yetkilileri birlikte çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, deprem bölgesinde faaliyette bulunan Aksaray Belediyesi ekiplerini de ziyaret ederek çalışmaların koordinasyonunu sağlıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, depremin ilk gününden itibaren bölgede çalışma yapan çorba ekibi, iş makinaları operatörleri, temizlik çalışanları ve çadır ekibi ile biraraya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Devletin gücü ve milletin desteği ile bölgenin en kısa sürede yeniden imar ve inşa edileceğini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, asrın felaketi karşısında asrın dayanışma örneği sergilendiğini söyledi. Başkan Dinçer, deprem bölgesinde kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve gönüllülerin her alanda yürüttüğü çalışmalara destek verdiklerini ifade etti.