BAŞKAN DİNÇER’DEN MEMUR – SEN’E ZİYARET

BAŞKAN DİNÇER; ’’ORTAK AKIL VE İSTİŞARE İLE HAREKET EDİYORUZ’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Memur- Sen İl Başkanı Murat Görmez’i ve Memur- Sen’e bağlı sendika başkanlarını ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana istişareye dayalı bir yönetim anlayışı sergileyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Memur – Sen’e bağlı sendika başkanları ile fikir alışverişinde bulundu. Aksaray’da hayata geçirdikleri projeleri sendika başkanları ile paylaşan Başkan Dinçer devam eden projeler hakkında da görüş ve önerileri dinledi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Memur- Sen Aksaray İl Başkanı Murat Görmez, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Belediye Başkanımız Sayın Dr. Evren Dinçer toplumun her kesiminden vatandaşla sık sık biraraya geliyor. Belediye Başkanımızın şehrin tüm paydaşları ile ortak akılla ortaya koyduğu yönetim anlayışı ile Aksaray’da çok başarılı projeler hayata geçiriliyor. Başkanımıza şehrimize kazandırmış olduğu projelerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sendikamıza yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.’’ Dedi.