BAŞKAN DİNÇER KAHRAMANMARAŞ'DA KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ÖZHASEKİ, "DEPREMİN İLK ANINDAN İTİBAREN DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN AKSARAY BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM."

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kahramanmaraş’ da Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ nin Başkanlığında düzenlenen Koordinasyon toplantısına katıldı.

Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından hasar gören şehirlerin bir an önce inşa edilmesi için bölgede yürütülen çalışmalar kapsamında Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Başkanlığında Kahramanmaraş’ da toplantı gerçekleştirildi. Koordinasyon toplantısına Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Büyükşehir, il ve ilçe Başkanlarından oluşan yaklaşık 50 Belediye Başkanı katıldı.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında yapılan toplantıda depremde zarar gören şehirlerin inşa edilmesi, depremzedelerin mağduriyetlerinin giderilmesi ve bölgede yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda görüşülen konularla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin Başkanlığında yaptığımız toplantıda bölgede geldiğimiz son noktayı ele aldık. Deprem bölgesinde neleri önceliklendirmemiz lazım, nerelere gitmemiz lazım, hangi ilçelerde hangi belediyelerimizin hangi hizmetlerle olması gerektiği konusunda da geniş kapsamlı bir çalışma yaptık. Bölgede yaralar sarılıncaya kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, toplantıdan sonra depremin ilk gününden itibaren bölgede çalışma yapan çorba ekibi, iş makinaları operatörleri, temizlik çalışanları ve çadır ekibi ile bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.