SELÇUKLU PARK ARTIK DAHA GÜVENLİ

GÜVENLİK KAMERASI TAKILAN PARKLARIN SAYISI ARTIYOR

Aksaray Belediyesi, parkları daha güvenli hale getirmek için Selçuklu parka güvenlik sistemleri montajı gerçekleştirdi.

Şehrin en yoğun olarak kullanılan parklarından olan Selçuklu Park, her gün onlarca çocuğun ve ailenin uğrak noktası oluyordu. Günün her saatinde yoğun olarak kullanılan parkı daha güvenli hale getirmek için çalışmalar başlatan Aksaray Belediyesi, parkın her noktasını görüntüleyebilecek şekilde güvenlik sistemi kurdu. Aksaray Belediyesi ekiplerince 7\24 takip edilecek parka 17 adet gece görüşlü güvenlik kamerasının montajı yapıldı.

Şehir genelindeki birçok parkta olduğu gibi Selçuklu Parkta da güvenlik kamerası montajı yapıldığını belirten Başkan Dinçer parkta yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Selçuklu Parkımızda yaptığımız güvenlik kamera sistemi parkımızı daha güvenli hale getirdik. Artık parklarımızda çocuklarımız, ailelerimiz güven içerisinde olacak. Kurulan bu sistemle parkları 7/24 izliyor ve güvenlik problemi yaşanan durumlarda sorunları anından emniyetle paylaşıyor olacağız. Kurduğumuz bu sistem çocuklarımız başta olmak üzere herkes hayırlı olsun” dedi.