BAŞKAN DİNÇER GÜLER AİLESİNİN İFTAR DAVETİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’RAMAZAN BİRLİK VE BERABERLİKLE GÜZEL’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kendisini iftara davet eden sanayi esnafı Bülent Güler’in davetine icabet etti.

Ramazan ayının paylaşma, birlik ve beraberlik duygusunu en güzel şekilde yaşatmak için birçok faaliyette bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer davetli olarak gittiği Bülent Güler’in ailesi ile iftar sofrasında buluştu. Başkan Dinçer’in, Aksaray’da hayata geçirdiği projeleri ve planladıkları çalışmaları anlattığı ziyarette Güler ailesi, devam eden projeler için dilek ve temennilerini ilettiler.

Ziyaret esnasında özel ilgiye ihtiyaç duyan Damla ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ailenin 3 çocuğu içinde hazırladığı hediyelerle çocukların yüzünü güldürdü. Ereğli Kapı Mahallesinde ikamet eden aile Başkan Dinçer’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını söylediler. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise Bülent beyin ve ailenin nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.