BAŞKAN DİNÇER LGS VE YKS SINAVLARINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’GENÇLERİN ENERJİSİ BİZE GÜÇ VERİYOR’’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Kitap Konaklarında LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerle kahvaltı programında biraraya geldi.

Gençlerin hayal ettikleri başarılara ulaşabilmeleri için Aksaray Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kitap Konaklarında sınava hazırlanan öğrencileri sınav öncesinde yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer öğrencilere sınav öncesinde moral ve destek vermek amacı ile kahvaltı programı düzenledi.

Gençlerle tek tek sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer öğrencilik yıllarındaki çalışma hayatındaki tecrübelerini paylaştı. Öğrencilerin talebini karşılıksız bırakmamak adına Aksaray’da bulunan Mevcut Nuri Kitap Konağı gibi şehrin 3 farklı noktasına kitap Konağı yaparak hizmete sunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; Nuri Yazıcı, Paşacık, Hoca Ahmet Yesevi ve Tapduk Emre Kitap Konaklarının sevilerek kullanıldığı söyledi.

Eğitimde fırsat destek vermek amacı ile Aksaray’da daha önce denenmemiş birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Dinçer şu ifadeleri kullandı; ‘’Gençlerimizin hayal ettikleri başarılara ulaşmaları için biz elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Gençlerimiz kitap konaklarımızın sayısının artırılmasını talep etmişti. Bizlerde şehrimize 3 farklı noktaya yeni kitap konakları inşa ettik. Her yıl ücretsiz olarak düzenlemiş olduğumuz AYT ve TYT hazırlık kurslarımızla birçok öğrencimizi sınava hazırlıyoruz. Biz gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizde girdikleri her alanda şehrimizin adını ilklere taşıyarak bizleri mahcup etmiyor. Tüm gençlere sınavlarında başarılar diliyorum.’’ Dedi.

Sınava giren öğrencilerin yoğun katılım sağladığı programının ardından Başkan Dinçer misafirlerine hediyeler verdi. Sınav süreci boyunca kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e öğrenciler teşekkür ettiler.