TBMM STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKAN YARDIMCISI SALİH AYDIN’DAN BAŞKAN EVREN DİNÇER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Strateji Geliştirme Başkanlığı Başkan Yardımcısı Salih Aydın belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’i her gün birçok vatandaş hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere ziyaret ediyor. Aksaray Belediye Başkanlığı makamında vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul eden Belediye Başkanı Evren Dinçer bugün de tebrikleri kabul etmeye devam etti. Başkan Dinçer, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinde Strateji Geliştirme Başkanlığı Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Aksaraylı Salih Aydın’ı kabul etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi Strateji Geliştirme Başkanlığı Başkan Yardımcısı Salih Aydın’ın yapmış olduğu ziyaretten ve hediye takdiminden dolayı teşekkür etti.